Personlig udvikling i Skanderborg

Har du en vane eller et mønster som skal justeres eller komme under kontrol? Jeg er uddannet coach, og tilbyder min service indenfor personlig udvikling i Skanderborg og omegn.

Ændring af vaner og mønstre

Alle mennesker er sammensat af vaner og mønstre. De fleste har på et tidspunkt været hensigtsmæssige for os, men måske har livet taget en ny drejning, og vores vaner eller mønstrer trænger til en finjustering.

Det at ændre en vane kan være en rigtig svær proces, men det vil jeg gerne hjælpe dig med. Ofte er vaner gode som dårlige blevet en del af vores identitet. Det er blevet noget, vi gør per automatik. Dvs. at vores vaner igennem årerne er blevet indlejret i vores krop og er blevet en del af os som personer.

Som din coach kan jeg støtte dig i din personlige udvikling og hjælpe dig af med en uhensigtsmæssig vane, og vi kan i fællesskab ændre dit mønster, så du når det mål eller den forandring i livet, du ønsker. Derudover kan jeg give dig konkrete redskaber med hjem, så du kan fastholde de livsændringer, du har valgt. Hvis din vane drejer sig om uhensigtsmæssige tankemønstre, så kan MINDstrain være værktøjet. Læs mere om MINDstrain her: Jeg har min coachstue i Skanderborg nær Århus.

“Tankens kraft
Vær opmærksom på dine tanker for de bliver til ord
Vær opmærksom på dine ord, for de bliver til handlinger
Vær opmærksom på dine handlinger, for de bliver dine vaner
Vær opmærksom på dine vaner, for de bliver din karakter”

– Klassisk visdom

Få hjælp til personlig udvikling i dag

Er du interesseret i at høre mere om personlig udvikling? Du er mere end velkommen til at besøge min praksis i Skanderborg nær Århus. Du kan også kontakte mig ved at udfylde min kontaktformular, ringe på telefon 26 20 40 63 eller sende en mail til coach@gitterestaino.dk.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os