Videre efter Kræft – krisehåndtering Århus

Har du haft kræft tæt på inde på livet?

Kender du til kemo, stråler, angst, frustration, bekymring for dine børn, for dit samliv, for fremtiden? Og vil du gerne videre med dit liv efter kræft?

I Danmark bliver hver 3. dansker ramt af kræft, og hver 9. kvinde bliver ramt af brystkræft. Det betyder, at de fleste af os kender en person med kræft, og du har måske endda haft kræften tæt inde på livet.

Der bliver brugt rigtigt mange ressourcer på kræftbehandling, men husker vi også de psykiske eftervirkninger af kræften? Både som patient og pårørende kan det det være en stor udfordring at komme videre med livet efter et kræftforløb.

Hvorfor skal du vælge mig som din kræftcoach?

Jeg har selv haft kræft og jeg har selv børn, så jeg ved godt, hvor svært det er for hele familien at komme igennem et kræftforløb.

Men jeg ved også, at jeg kan hjælpe dig med at vende dine erfaringer  til noget konstruktivt, så du kan komme videre med dit nye liv efter kræft.

Et coachforløb hos mig kan hjælpe med at skabe klarhed og mål for din fremtid. Med min egen erfaring som brystkræftpatient kender jeg til følelser som angst, frustration og bekymring, og jeg mærkede personligt et tomrum, da min kræftbehandling var slut, og jeg skulle videre med mit liv.
Det kan være en stor udfordring at finde sig til rette i et nyt og anderledes liv, men sammen konverterer vi dit sygdomsforløb til brugbar livserfaring.

 Jeg er ambassadør for Kræftens Bekæmpelse og næstformand i Stafet for Livet Skanderborg og har i mange år været rådgiver på Hejmdal i Århus.

Kontakt mig for at høre mere. Du er også velkommen til at komme ned i min praksis i Skanderborg nær Århus.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os