Outplacement forløb

Står din virksomhed overfor en omstrukturering eller en kapacitet omlægning, som kræver afskedigelser, så kan jeg hjælpe dine medarbejdere videre og ind i et nyt job eller en ny karriere.
Som outplacement-konsulent arbejder jeg med det hele menneske og derfor er to forløb aldrig ens. For mig er det vigtigt, at jeg imødekommer min kandidat/din medarbejders behov og laver et individuelt forløb, som dækker netop denne kandidats ønsker.

Jeg sætter fokus på min kandidats styrker og værdier og ud fra dem kan vi så i fællesskab lægge en plan for afklaring, jobsøgning og samtaler.

Jeg arbejder således med målsætninger, planlægning og indsatser, der retter sig mod fremtiden. Jeg tilpasser forløbet individuelt til din opsagte medarbejders ønsker og behov, så han eller hun trygt kan fortsætte karrieren et nyt sted med nye mål.

Det betyder også, at jeg er med før, under og efter opsigelsen. Ligesom jeg fastholder samarbejdet med den opsagte, indtil din medarbejder er i job igen. Faktisk plejer jeg at holde kontakten med mine kandidater indtil 3 måneder efter, at de er startet i nyt job. Det gør jeg fordi jeg ved, at de første måneder er de sværeste på en ny arbejdsplads.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere, så ring eller skriv til mig.

Jeg har kontor i Skanderborg ved Århus men kommer også gerne ud til jer.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os