Hvem er jeg?

Stresscoach, Karriererådgiver, Trivselsagent, Foredragsholder & Underviser

Hvem er jeg privat?

Med en opvækst i en lille fiskerby i Vendsyssel, så har jeg lært, at man skal stå solidt på sine fødder for ikke at blæse i havet. Der er vand og luft så langt øjet rækker, og vi skal leve i nuet, for vi ved ikke med sikkerhed, om kutteren kommer i havn på fredag.

Det har givet mig nogen værdier der hedder: Ro, Autenticitet, Rummelighed, Kærlighed & Tillid.

Min venner siger, at jeg har et positivt livssyn og så finder jeg ALTID en løsning.

Hvilken erfaring kommer jeg med?

Efter 16 år i forskellige store internationale virksomheder har jeg fået en stor forståelse for vigtigheden af god ledelse, teamånd, trivsel og seriøs stresshåndtering, også når der skal omstruktureres, udliciteres eller fyres.

Derud over så har jeg stor erfaring med Jobconsulting- & Outplacementforløb og elsker, når en af mine kandidater kommer videre i livet i et nyt job eller i en ny karriere.

Min livserfaring har givet mig viden om kræft & krise, og jeg ser det som en af mine livsopgaver, at få mennesker i krise videre med et nyt og godt liv.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os