Hvem er jeg?

Om Gitte Restaino

Stresscoach, Karriererådgiver, Trivselsagent, Kræftcoach, Foredragsholder & Klog kone…..

Hvem er jeg privat?

Med en opvækst i en lille fiskerby i Vendsyssel, så har jeg lært, at man skal stå solidt på sine fødder for ikke at blæse i havet. Der er vand og luft så langt øjet rækker, og vi skal leve i nuet, for vi ved ikke med sikkerhed, om kutteren kommer i havn på fredag.

Det har givet mig nogen værdier der hedder: Ro, Autenticitet, Rummelighed, Kærlighed & Tillid.

Min venner siger, at jeg har et positivt livssyn og så finder jeg ALTID en løsning.

Hvilken erfaring kommer jeg med?

Efter 16 år i forskellige store internationale virksomheder har jeg fået en stor forståelse for vigtigheden af god ledelse, teamånd, trivsel og seriøs stresshåndtering, også når der skal omstruktureres, udliciteres eller fyres.

Derud over så har jeg stor erfaring med Jobconsulting- & Outplacementforløb og elsker, når en af mine kandidater kommer videre i livet i et nyt job eller i en ny karriere.

Min livserfaring har givet mig viden om kræft & krise, og jeg ser det som en af mine livsopgaver, at få mennesker i krise videre med et nyt og godt liv.

Her kan du læse om mine Certificeringer & Uddannelser:

MINDstrain Coach – uddannet I 2017, re-certificeret årligt – 2018 & 2019 – Efteruddannelse som Kriseberedskabs coach i 2018

PPC – Professional Certified Coach fra ICF (International Coach Federation) I 2019 – Jeg blev ACC certificeret fra ICF i 2012

GROW2 Certificeret Master Coach i 2019 – Jeg tog GROW2 grunduddannelsen i 2012

Angst Supervisor kursus – (Cool Kids metoden) i 2019

Underviser & Assistent på GROW2 uddannelsen fra 2012- Erfaring med onlineundervisning, mentorcoaching & webkonferencer

Projektkoordinator & Trivselsagent i flere store globale virksomheder i perioden 2002-2018. Erfaring med relationer til udlandet og samarbejde på tværs af grænser og kultur.

Job-& Outplacementkonsulent ud fra MOVE-konceptet.