Stresshåndtering

– I form af samtale, workshop eller foredrag

Jeg har arbejdet med stresshåndtering siden 2018 og har hjulpet +250 mennesker videre i livet ved at give dem en værktøjskasse, så de fremadrettet kan håndtere det stress, som de/vi møder i vores liv. Det betyder samtidig, at vi ikke behøver at være bange for igen at blive væltet af en stresssygemelding, for nu er vi kaptajn i eget liv og kan håndtere vores stress, inden det udvikler sig til en sygemelding.
Den kontrol er nøglen til et godt liv uden unødig stress.

Stresshåndteringsforløb:

Når jeg tilbyder dig eller din virksomhed et stressforløb, så benytter jeg mig af MINDstrain metoden, som er yderst skånsom og effektiv. Et forløb består typisk af 5 samtaler fordelt over ca. 8 uger med små hjemmeopgaver og en lille bog, der skal læses. Min erfaring siger mig, at følger du programmet, så er du efter de 5 samtaler klar til fremadrettet at håndtere det pres og den stress, som du møder i dit liv. På den måde er der mange ressourcer sparet både på det menneskelige og det økonomiske plan, når du vælger et stressforløb hos mig.

Workshop eller foredrag.

Hvis du har lyst til at jeg kommer ud i din virksomhed og laver en workshop eller holder et foredrag om god trivsel samt håndtering og forebyggelse af stress, så er det også en mulighed. Det er vigtigt at vi på vores job har et fælles sprog omkring trivsel, værdier og også stress. På den måde kan vi undgå mange stresssygemeldinger og opsigelser.

MINDstrain

Jeg er Certificeret MINDstrain Stress Coach og jeg arbejder efter de metakognitive metoder. MINDstrain metoden er hurtig og effektiv og sikrer dig, at du kan komme tilbage på ”ret køl”, hvis du har været i en tilstand af stress. Og det allervigtigste er, at med MINDstrain modellen vil du ikke i fremtiden havne i en lignende eller sammenlignelig situation. Stress er ikke en sygdom, men en tilstand du selv kan ændre

”Vi har i dag meget fokus på vores fysiske tilstand – måske er det tid til, at vi kigger lidt på vores mentale tilstand
Coach Gitte Restaino

Effektiv metode til forebyggelse og håndtering af stress

MINDStrain er en effektiv metode til at forebygge og håndtere stress uden lange sygemeldinger, mistrivsel og tab af menneskelige og økonomiske ressourcer…

MINDStrain gør op med mange tidligere opfattelser af stress og hvordan stress skal håndteres. Med udgangspunkt i evidens og videnskab.

MINDstrain metoden bygger på metakognitive principper og metoder.

Statistisk set er der mange mennesker med stress, der går i behandling i lang tid og der er ligeledes mange, der oplever lange sygemeldinger i forbindelse med stress.

Med MINDstrain coaching kan du helt undgå en sygemelding eller være tilbage på arbejdsmarkedet langt hurtigere. Normalt skal der max. 5 MINDstrain samtaler til.

MINDstrain coaching giver dig en forståelse af, hvad stress er, hvordan det opstår og hvordan du kan sikre, at du aldrig vil opleve stress, som en farlig og negativ tilstand, som begrænser dig.

Læs meget mere om MINDstrain her.

Min coachstue i Skanderborg

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os