Karriererådgivning i Skanderborg nær Århus

Har du brug for karriererådgivning? Hos Coach Gitte Restaino har du mulighed for at deltage i workshops og outplacement-forløb. Jeg tilbyder karriererådgivning indenfor alle brancher til private, erhverv og konsulenthuse i Skanderborg nær Århus.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Jeg er ICF Certificeret Master Coach fra GROW2, certificeret metakognitiv stress coach og tidligere i min karriere har jeg været ansat som jobkonsulent.

Jeg kan blandt andet hjælpe dig i forbindelse med:

  • En uventet fyring – hvad skal jeg nu?
  • Omstrukturering i virksomheden.
  • Et dårligt arbejdsmiljø og mistrivsel på arbejdspladsen.
  • Langtidsledighed.

Deltag i en workshop eller et outplacementforløb

Du bruger meget af din tid på arbejdspladsen, og det er derfor vigtigt, at du trives og føler, at du får dig selv i spil på dit job. Karriererådgivningen er til dig som f.eks. har brug for at genfinde dine styrker og værdier, at finde retning og afklaring på fremtidens job eller måske har du brug for hjælp til CV, ansøgning og jobsamtale. Din stillingsbetegnelse er ikke relevant, når det kommer til karriererådgivning. Alle har mulighed for at deltage i mine workshops og outplacementforløb.

Få mere information om mine outplacementforløb og trivselsforløb.

Få mere information om karriererådgivning i dag

Vil du gerne vide mere om karriererådgivning hos Coach Gitte Restaino? Du er mere end velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere eller bestille en tid. Jeg kan kontaktes på telefon 26 20 40 63, ved at sende en mail til coach@gitterestaino.dk eller gennem min kontaktformular.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os