Metakognitiv terapi i Skanderborg nær Århus

Bliver du hurtigt påvirket af negative tankemønstre? Få hjælp hos Coach Gitte Restaino, der tilbyder metakognitiv terapi i Skanderborg nær Århus. Den nyeste forskning viser, at de metakognitive metoder er den mest skånsomme og effektive metode, hvis du f.eks. har stress. Metoden giver dig konkrete redskaber, så du kan håndtere det pres, du står i. Det giver kontrol, overblik og ro.

Hvem kan have gavn af terapien?

Metakognitiv terapi er hjælp til selvhjælp, og terapien bliver anvendt i forbindelse med bl.a.:

  • Stress
  • Angst
  • Depression
  • PTSD

Få en bedre trivsel i hverdagen

Hvis du har negative tankemønstre, så kan du med sikkerhed nikke genkende til, at det påvirker din hverdag og dine relationer. Skal jeg give dig værktøjer, så du kan få en bedre trivsel i din hverdag?

Metakognitiv terapi kigger på dine tankemønstre i stedet for at se ind i indholdet af dine tanker. Måske har du bekymringer om fremtiden, eller måske grubler du over fortiden? Med metakognitiv terapi lærer du at være i nuet og i livet i stedet for at være i dine tanker om livet. Den nyeste forskning viser, at de metakognitive metoder er den mest skånsomme og effektive metode, hvis du ønsker øget trivsel både på jobbet men også hjemme. Metoden giver dig konkrete redskaber, så du kan håndtere det pres, du står i. Det giver kontrol, overblik og ro.

Vil du høre mere om metakognitiv terapi?

Du er altid velkommen til at kontakte, hvis du har spørgsmål. Det er naturligvis gratis og helt uforpligtende. Du har mulighed for at kontakte mig på telefon 26 20 40 63, sende en mail til coach@gitterestaino.dk eller udfylde min kontaktformular.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os