Angstbehandling i Skanderborg nær Århus

Har du brug for angstbehandling? Uro, tankemylder, hjertebanken, søvnproblemer og psykisk smerte er blandt de symptomer på angst som op mod 400.000 danskere dagligt generes af. Angst fylder rigtigt meget i vores liv og kan forhindre os i at leve det liv, som vi gerne vil leve.

Jeg tilbyder angstbehandling til voksne, børn og unge i Skanderborg nær Århus efter de metakognitive metoder. Den nyeste forskning viser, at med metakognitiv terapi kan vi på en skånsom og yderst effektiv måde lære at håndtere angsten og forholde os til vores tanker, følelser og bekymringer på en mere hensigtsmæssig måde, så vi igen får overskud og lyst til at være i livet.

Forebyggelse og behandling af angst hos børn og unge

Det er vigtigt, at du reagerer i tide, hvis dit barn eller teenager udviser tegn på angst og mistrivsel. Når jeg har børn eller unge i behandling for angst eller mistrivsel tager jeg også udgangspunkt i de metakognitive metoder. Det betyder, at de får konkrete værktøjer til håndtering af angsten, og jeg lærer dem, hvordan de helt enkelt kan lære at forholde sig til deres stress eller angst. Det giver en god følelse af kontrol, så de igen kan blive kaptajn på eget skib. Vi taler også om værdier og styrker, så de igen får øjnene op for egne styrker og kvaliteter.

Skab forandringer i dit liv med en angstbehandling

Er du klar til at tage et skridt i retning mod en nemmere og bedre hverdag? Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 26 20 40 63, sende en mail til coach@gitterestaino.dk eller udfylde min kontaktformular.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os