Hvad er MINDstrain?

MINDstrain er en effektiv metode til at forebygge og håndtere stress uden lange sygemeldinger, mistrivsel og tab af menneskelige og økonomiske ressourcer.

MINDstrain gør op med mange tidligere opfattelser af stress og hvordan stress skal håndteres. Med udgangspunkt i evidens og videnskab.

MINDstrain står for et paradigmeskift i måden at tilgå stress på. MINDstrain metoden bygger på metakognitive principper og metoder.

Statistisk set er der mange mennesker med stress, der går i behandling i lang tid og der er ligeledes mange, der oplever lange sygemeldinger i forbindelse med stress.

Med MINDstrain coaching kan du helt undgå en sygemelding eller være tilbage på arbejdsmarkedet langt hurtigere. Normalt skal der max. 5 MINDstrain samtaler til.

MINDstrain coaching giver dig en forståelse af, hvad stress er, hvordan det opstår og hvordan du kan sikre, at du aldrig vil opleve
stress, som en farlig og negativ tilstand, som begrænser dig.

MINDstrain og Securitas har indgået et partnerskab, og jeg er tilknyttet som MINDstrain Stress Coach og underviser.

Som certificeret MINDstrain Stress Coach tilbyder jeg stresscoaching og MINDstrain kurser eller foredrag. MINDstrain metoden er hurtig og effektiv og sikrer dig, at du kan komme tilbage på ”ret køl”, hvis du har været i en tilstand af stress. Og det allervigtigste er, at med MINDstrain modellen vil du ikke i fremtiden havne i en lignende eller sammenlignelig situation. Stress er ikke en sygdom, men en tilstand du selv kan ændre –

MINDstrain modellen er værktøjet

  • Tænk hvis alt du ved omkring stress ikke er rigtigt
  • Tænk hvis stress ikke er farligt
  • Tænk hvis du kan forebygge og håndtere din egen stress ved at tænke anderledes om dine tanker

Læs mere her: : https://mindstrain.com/da/

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os